WhatsApp-ryhmän poistaminen (2024) – Näin se käy

whatsapp ryhmän poistaminen

WhatsApp-ryhmät ovat erinomainen tapa pitää yhteyttä perheen, ystävien ja työtovereiden kanssa, mutta joskus ryhmän poistaminen voi olla tarpeellista. Olipa syynä ryhmän käyttötarkoituksen päättyminen, halu vähentää ryhmäkeskusteluiden määrää tai yksinkertaisesti siivota sovellusta, ryhmän poistaminen on helppoa. Tässä oppaassa käymme läpi yksityiskohtaisesti, kuinka voit poistaa WhatsApp-ryhmän, olitpa ryhmän jäsen tai ylläpitäjä. Lisäksi annamme vinkkejä ja huomioita, joita … Lue lisää

Mitä tarkoittaa semi?

Semi on lyhenne sanasta ”semifinaali”, mutta nettislangissa se voi viitata myös puolittaiseen tai keskinkertaiseen suoritukseen tai tilaan. Esimerkiksi, jos joku sanoo olevansa ”semi innostunut” jostakin, se tarkoittaa, että hän on kohtalaisen tai vain osittain innostunut asiasta.

Mitä tarkoittaa sluibailla?

Sluibailla on suomalainen slangi-ilmaisu, joka viittaa vastuun välttelyyn tai pyrkimykseen selviytyä tilanteesta, kuten työtehtävistä, mahdollisimman vähällä vaivalla. Sana kuvaa toimintaa, jossa henkilö yrittää livahtaa pois tai kiertää velvollisuuksiaan, tehdä työnsä mahdollisimman helpolla tavalla tai vältellä vastuuta. ”Sluibailla” voi viitata myös yleisemmin tilanteisiin, joissa henkilö pyrkii minimoimaan ponnistelunsa saavuttaakseen vaaditut tavoitteet tai suoriutuakseen tehtävistään.

Mitä tarkoittaa stalkata?

Stalkata on termi, joka tulee englannin kielen sanasta ”stalk”, tarkoittaen jonkun toisen henkilön toiminnan seuraamista, erityisesti sosiaalisessa mediassa, tavalla, joka voi olla intensiivistä tai jopa hieman tungettelevaa. Stalkkaaminen viittaa usein siihen, että henkilö tutkii toisen henkilön profiileja, kuvia ja päivityksiä internetissä.

Mitä tarkoittaa swag?

Swag on slangi-ilmaisu, joka viittaa henkilön itsevarmuuteen, tyyliin tai cooliuteen. Swag voi liittyä pukeutumiseen, käyttäytymiseen tai yleiseen asenteeseen, ja se on positiivinen termi, joka korostaa henkilön ainutlaatuista ja vaikuttavaa olemusta.

Mitä tarkoittaa rageta?

Rageta on johdettu englannin sanasta ”rage”, ja se tarkoittaa suuttumista tai vihastumista, erityisesti videopeleissä tai kilpailutilanteissa. Rageminen viittaa tilanteeseen, jossa henkilö menettää malttinsa tai reagoi voimakkaasti turhautumiseen tai epäonnistumiseen.

Mitä tarkoittaa nevari?

Nevari on slangi-ilmaisu, joka juontaa juurensa englannin kielen ilmaisusta ”never heard”, josta puolestaan käytetään ”suomennosta” nevahööd. Nevarilla siis tarkoitetaan henkilöä, joka ei ole ennestään tuttu. Tähän liittyy yleensä hieman pilkallinen sävy, samaan tapaan kuin termiin ”nobody”. Siinä missä nevahöödiä voidaan käyttää sekä asioihin että ihmisiin, niin nevarilla tarkoitetaan vain ihmistä. Nevaria käytettiin paljon esimerkiksi 2000-luvun … Lue lisää

Mitä tarkoittaa noob/nuubi?

Noob on lyhenne englannin kielen sanoista ”newbie”, tarkoittaen uutta tai kokematonta henkilöä, erityisesti peleissä tai internet-yhteisöissä. Termistä käytetään myös suomenkielistä mukaelmaa nuubi. Termiä käytetään kuvaamaan henkilöitä, jotka ovat uusia jossakin toiminnassa tai harrastuksessa ja joilla ei vielä ole paljon kokemusta tai taitoa. Vaikka se voi olla leikkisästi halventava, se ei yleensä ole vakavasti loukkaava.

Mitä tarkoittaa servata?

Servata on slangi-ilmaisu, joka viittaa siihen, että henkilö ”tarjoilee” tai ”palvelee” toista, usein kielteisessä merkityksessä, esimerkiksi nöyryyttämällä tai voittamalla kilpailussa. Se voi tarkoittaa myös tilannetta, jossa joku esittää terävän huomautuksen tai kritiikin, jättäen toisen osapuolen sanattomaksi tai alakynteen.

Mitä tarkoittaa buli?

Buli on vanhaa Stadin slangia, ja tarkoittaa isoa tai suurta. Sen taustalla oleva murresana ”bulen” (ja sen muunnelmat ”buli”, ”bulin”, ”buligär”) viittaa johonkin, joka on turvonnut tai paisunut. Tämä termi voi viitata sekä fyysisesti suuriin esineisiin tai ilmiöihin että kuvaannollisesti suureellisiin asioihin.